Fasolka szparagowa z szalotką i skórką z Klementynki
Fasolka szparagowa z szalotką i skórką z Klementynki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 74 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, fasolę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Łosoś Z Zieloną Fasolką I Skórką Z Cytryny, Fasolka szparagowa z orzechów laskowych ze skórką cytrynową i olejem truflowym, oraz Grillowana Fasolka Szparagowa Z Czosnkiem I Skórką Cytrynową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnić 4 1/2 - do 5-Quart stockpot do połowy wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Napełnij miskę zimną wodą i kilkoma szklankami lodu.
Do wrzącej osolonej wody dodać fasolkę szparagową. Gotować 3 do 5 minut lub aż al dente.
Fasolę odcedzić i natychmiast wstrząsnąć w łaźni lodowej. Gdy ostygnie, odcedzić i osuszyć. Przykryć folią i schłodzić 30 minut lub do 1 dnia.
Połączyć masło i oliwę z oliwek na średnim ogniu w smażonej patelni, i podsmażyć szalotkę i 1 łyżeczka skórki, aż półprzezroczyste i miękkie, o 1 do 1 1/2 protokół.
Dodać fasolę, doprawić koszerną solą i pieprzem. Smażyć, aż fasola są rozgrzane przez, o 30 sekund.
Przełożyć na rozgrzany talerz, udekorować pozostałą 1 łyżeczką skórki i od razu podawać.