Fasolka szparagowa z sosem orzechowo-imbirowym
Fasolka szparagowa z dressingiem Orzechowo-imbirowym jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 42 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać ocet ryżowy, orzeszki ziemne, płatki pieprzu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasola szparagowa sezamowo-imbirowa, Fasolka szparagowa z imbirem i nerkowcami, oraz Fasola szparagowa sezamowo-imbirowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-quart, podgrzać 6 szklanek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Do wrzącej wody dodajemy fasolę. Gotować 4 do 6 minut lub do chrupkiego przetargu; odcedzić. Spłukać zimną wodą; odcedzić. Okładka; przechowywać w lodówce podczas dip.
W średniej misce, ubić pozostałe składniki z wyjątkiem orzeszków ziemnych z trzepaczką do gładkiej. Okładka; przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut do mieszania smaków. Wymieszać przed podaniem.
Dekoruj orzeszkami ziemnymi.