Fasolka szparagowa z serem i boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj zieloną fasolkę z serem i boczkiem spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 187 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka boczku, majonezu, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Fasolka szparagowa z żurawiną, boczkiem i kozim serem, Pekan, boczek i ser pleśniowy fasolka szparagowa, oraz Klonowa fasolka szparagowa z boczkiem, kandyzowanymi orzechami pekan i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 2 1/2 kwarty z pokrywką.
Umieść zieloną fasolkę w dużej patelni z wodą na pokrycie; doprowadzić do wrzenia i gotować tylko, aż fasola są gorące i jasnozielone, o 1 minutę.
Przełożyć do dużej miski.
Gotować boczek w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane i chrupiące, o 10 protokół.
Wylać wszystkie z wyjątkiem 1 łyżki kapieli. Powrót do ognia i dodać zieloną cebulę; gotować, aż cebula zmiękną, o 2 protokół.
Dodać mieszaninę boczek, ser Cheddar, śmietana, majonez, sól, i pieprz do zielonej fasoli; wymieszać.
Rozprowadzić mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia; przykryć pokrywką.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka będzie bulgotać, a fasola będzie miękka, około 20 minut.