Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami i cytryną
Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami i cytryną jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Fasolka szparagowa z cytryną i prażonymi migdałami, Masło cytrynowe fasolka szparagowa z prażonymi migdałami boczek i Feta, oraz Smażona Fasolka Szparagowa Z Prażonymi Migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodać fasolę i szalotkę; gotować 5 minut, często mieszając.
Dodaj 1/2 szklanki wody; przykryć i gotować 5 minut lub aż fasola są chrupiące-przetargu.
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać migdały; gotować 5 minut lub aż rumiane, często mieszając.
Dodaj mieszaninę migdałów, sok z cytryny, i pozostałe składniki do mieszanki fasoli; wrzucić dobrze.
Dzieci mogą pomóc: dla starszych dzieci, które ćwiczyły swoje umiejętności cięcia, pozwól im przyciąć końce fasolki szparagowej nożem bezpiecznym dla dziecka. Dla młodszych naucz ich, jak odrywać końce palcami.