Fasolka szparagowa z Pora może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 43 centów za porcję. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, porów, smażonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa Z Porami I Fetą, Fasolka Cytrynowa 3-Składnikowa Z Puszącymi Się Porami, oraz Brokuły, Fasola Szparagowa I Pory Brązowy Ryż.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 12-calowej patelni, masło ciepła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Dodać pory; gotować od 5 do 7 minut, od czasu do czasu mieszając, aż pory będą miękkie i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Wymieszać z mąką, solą i pieprzem, trzepaczką do drutu. Gotować, stale mieszając, aż mieszanina będzie gładka i bąbelkowa. Stopniowo mieszać w bulionie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Wymieszać z serem i gałką muszkatołową. Gotować od 1 do 2 minut, od czasu do czasu mieszając, aż ser się rozpuści. Wymieszać z zieloną fasolką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
5
Wlać mieszaninę do nieoczyszczonej 1 1/2-kwartowej zapiekanki.
6
Posypać cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Piec 20 do 25 minut lub do bąbelków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu