Fasolka szparagowa z Pora może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 43 centów za porcję. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, porów, smażonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa Z Porami I Fetą, Fasolka Cytrynowa 3-Składnikowa Z Puszącymi Się Porami, oraz Brokuły, Fasola Szparagowa I Pory Brązowy Ryż.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 12-calowej patelni, masło ciepła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Dodać pory; gotować od 5 do 7 minut, od czasu do czasu mieszając, aż pory będą miękkie i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Wymieszać z mąką, solą i pieprzem, trzepaczką do drutu. Gotować, stale mieszając, aż mieszanina będzie gładka i bąbelkowa. Stopniowo mieszać w bulionie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Wymieszać z serem i gałką muszkatołową. Gotować od 1 do 2 minut, od czasu do czasu mieszając, aż ser się rozpuści. Wymieszać z zieloną fasolką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
5
Wlać mieszaninę do nieoczyszczonej 1 1/2-kwartowej zapiekanki.