Fasolka szparagowa z pomidorkami

Fasolka szparagowa z pomidorkami
Fasolka szparagowa z pomidorkami może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Ta przystawka ma 51 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka zielonej fasoli, oliwa z oliwek, pomidory koktajlowe na winorośli, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis z BBC Good Food ma 39 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Fasolka szparagowa z pomidorami, Fasolka szparagowa z pomidorami, oraz Fasolka szparagowa i pomidory.

Instrukcje

1
Gotować fasolę na patelni wrzącej osolonej wody przez 6-8 minut, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Odcedzić i szybko schłodzić pod zimną bieżącą wodą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na grillu, następnie dodać czosnek i gotować szybko, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać fasolę, dobrze wymieszać, przykryć i pozostawić do podgrzania. W międzyczasie, gotować pomidory na grill bary, aż zmiękną i lekko rumiane. Przełóż fasolę do miski i polej pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Posypać odrobiną soli morskiej i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn