Fasolka szparagowa z pomidorkami
Fasolka szparagowa z pomidorkami może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Ta przystawka ma 51 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka zielonej fasoli, oliwa z oliwek, pomidory koktajlowe na winorośli, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis z BBC Good Food ma 39 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Fasolka szparagowa z pomidorami, Fasolka szparagowa z pomidorami, oraz Fasolka szparagowa i pomidory.
Instrukcje
Gotować fasolę na patelni wrzącej osolonej wody przez 6-8 minut, aż będzie miękka.
Odcedzić i szybko schłodzić pod zimną bieżącą wodą. Odstawić.
Rozgrzać olej na dużej patelni na grillu, następnie dodać czosnek i gotować szybko, aż lekko rumiane.
Dodać fasolę, dobrze wymieszać, przykryć i pozostawić do podgrzania. W międzyczasie, gotować pomidory na grill bary, aż zmiękną i lekko rumiane. Przełóż fasolę do miski i polej pomidorami.
Posypać odrobiną soli morskiej i podawać.