Fasolka szparagowa z pomidorami i fetą
Fasolka szparagowa z pomidorami i fetą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, oliwę z oliwek, fasolę ciętą po francusku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa Z Fetą, Pomidorami I Migdałami, Orzo z fetą, fasolką szparagową i pomidorami, oraz Marynowana fasola szparagowa z pomidorami, oliwkami i fetą.
Instrukcje
Fasolę gotować zgodnie z zaleceniami na pudełkach, zastrzegając migdały; odcedzić.
Tymczasem w 10-calowej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować od 3 do 4 minut, często mieszając, aż cebula będzie chrupiąca-delikatna.
Wymieszaj pomidory, oregano i płatki pieprzu.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje i większość cieczy odparowała.
Łyżka odsączonej fasoli na półmisek; wierzch z mieszanką pomidorową.
Posypać serem i migdałami.