Fasolka szparagowa z kozim serem, pomidorami i migdałami
Fasolka szparagowa z kozim serem, pomidorami i migdałami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 222 kalorie, 7G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pomidory koktajlowe, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka szparagowa z żurawiną, migdałami i kozim serem, Fasolka szparagowa z suszonymi pomidorami i migdałami, oraz Fasolka Szparagowa Z Fetą, Pomidorami I Migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec migdały w jednej warstwie w płytkiej patelni 6 do 8 minut lub do lekko tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 6 do 8 minut lub do chrupiącej miękkości; odcedzić. Zanurz fasolę w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
W dużej misce ubijamy ocet i 3 kolejne składniki; powoli, równomiernie dodajemy oliwę z oliwek, ciągle ubijając, aż do wymieszania i wygładzenia.
Dodaj pomidorki cherry, szalotka, czosnek, i zielona fasola; wrzucić do herbu.
Top green Bean mix z pokruszonym kozim serem i prażonymi migdałami.
* Można zastąpić octem winnym białym.