Fasolka szparagowa z karmelizowaną szalotką

Fasolka szparagowa z karmelizowaną szalotką
Fasolka szparagowa z karmelizowaną szalotką to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 63 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka octu winnego, oliwy z oliwek, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Fasola szparagowa z karmelizowaną szalotką, Fasolka Szparagowa Z Karmelizowaną Szalotką I Pieczarkami, oraz Fasolka szparagowa Toma z szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 3 do 4 minut lub do chrupiącej miękkości; odcedzić. Zanurz fasolę w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Roztopić masło i brązowy cukier z oliwą z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; dodać szalotki, i smażyć 2 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, dodać ocet, i smażyć 10 minut lub aż szalotki są złociste i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zwiększ ciepło do średnio-wysokiej; dodaj fasolkę szparagową, i smażyć 5 minut lub aż do dokładnie ogrzanego. Doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn