Fasolka szparagowa z grzybami Shiitake

Fasolka szparagowa z grzybami Shiitake
Fasolka szparagowa z grzybami Shiitake to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.75 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka grzybów shiitake, olej sezamowy, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka szparagowa z grzybami Shiitake, Pieczona fasolka szparagowa z grzybami Shiitake i czosnkiem, oraz Smażyć: fasola szparagowa i grzyby Shiitake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć końce fasoli. Pozostaw fasolę w całości lub pokrój na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
2
Umieść kosz parowca w 1/2 cala wody w rondlu lub patelni (woda nie powinna dotykać dna kosza).
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
3
Fasolkę szparagową włożyć do kosza na parowiec. Przykryć szczelnie i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Steam 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
4
Gotować migdały w niepreparowanej ciężkiej patelni na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż zacznie się brązowienie, a następnie stale mieszając, aż złoty kolor i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Usunąć twarde łodygi grzybów; pokroić grzyby w plastry 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
6
Rozgrzać oliwę i olej sezamowy w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Pieczarki i czosnek gotować w oleju 3 minuty, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z sosem sojowym i fasolką szparagową. Gotować 2 do 3 minut lub aż fasolka szparagowa są chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
GrzybyGrzyby
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
OliwkiOliwki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn