Fasolka szparagowa z cytryną i czosnkiem

Fasolka szparagowa z cytryną i czosnkiem
Fasolka szparagowa z cytryną i czosnkiem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 94 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa Z Cytryną I Czosnkiem, Czosnek Cytryna Zielona Fasola, oraz Fasolka szparagowa z cytryną i czosnkiem.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj fasolę; przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu przez 8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
3
Fasolę odsączyć; osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
4
Rozgrzać olej i masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać czosnek, i smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
6
Dodać fasolę, sok, sól,i pieprz; gotować 2 protokół lub do dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
FasolaFasola
SokSok
SólSól
7
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn