Fasolka szparagowa z cytryną i czosnkiem
Fasolka szparagowa z cytryną i czosnkiem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 94 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa Z Cytryną I Czosnkiem, Czosnek Cytryna Zielona Fasola, oraz Fasolka szparagowa z cytryną i czosnkiem.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia na dużej patelni.
Dodaj fasolę; przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu przez 8 minut lub do miękkości.
Fasolę odsączyć; osuszyć.
Rozgrzać olej i masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek, i smażyć 30 sekund.
Dodać fasolę, sok, sól,i pieprz; gotować 2 protokół lub do dokładnie ogrzane.
Posypać natką pietruszki.