Fasolka szparagowa z cytryną
Fasolka szparagowa z cytryną to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz maleńką fasolkę, sok z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to Zielona Fasola Cytrynowa, Fasolka szparagowa z cytryną, oraz Fasolka szparagowa z olejkiem cytrynowym.
Instrukcje
Zagotować 2 ćwiartki wody w holenderskim piekarniku; dodać sól i fasolę. Gotować 7 do 8 protokół; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać fasolę, i smażyć 2 protokół.
Dodaj skórkę z cytryny i podsmaż 1 minutę. Wymieszaj sok z cytryny i pieprz.