Fasolka szparagowa z cytryną

Fasolka szparagowa z cytryną
Fasolka szparagowa z cytryną może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę fasolową, skórkę z cytryny, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Zielona Fasola Cytrynowa, Fasolka Szparagowa Z Cytryną, oraz Zielona Fasola Cytrynowa.

Instrukcje

1
Fasolę gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie krucho-miękka, 4 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Fasolę odcedzić i wymieszać z masłem, skórką i solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
FasolaFasola
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn