Fasolka szparagowa z cytrusowym winegretem
Fasolka szparagowa z cytrusowym winegretem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, szalotkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cytrusowo-Orzechowa Fasola Szparagowa, Cytrusowa fasolka szparagowa z migdałami, oraz Fasolka szparagowa z cytrusami i orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować wodę i dodać fasolkę szparagową. Fasolę gotować przez 4 minuty lub aż będzie chrupiąca-miękka, i odcedzić. Spłukać zimną wodą, odsączyć i odstawić.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki; gotować 2 minuty lub aż szalotki zaczną brązowieć, stale mieszając.
Połączyć szalotki, Skórka z cytryny, sok z cytryny, sok z limonki, sok pomarańczowy, sól, i czarny pieprz w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Powoli dodaj 4 1/2 łyżeczki oleju, dobrze mieszając.
Skropić winegret na fasoli, podrzucając delikatnie do herbu.