Fasolka Szparagowa Z Brązowym Masłem, Grzybami I Orzechami Włoskimi

Fasolka Szparagowa Z Brązowym Masłem, Grzybami I Orzechami Włoskimi
Fasolka szparagowa z brązowym masłem, grzyby i orzechy włoskie może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 92 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 206 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 63 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, orzechy włoskie, grzyby, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasolka szparagowa z pieczarkami i orzechami włoskimi, Fasola zielona i żółta z grzybami, oraz Smażona fasolka szparagowa z grzybami dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W26 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia15
Magazyn