Fasolka Szparagowa Z Boczkiem I Balsamicznym
Fasolka szparagowa bekonowa i balsamiczna to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Ten przepis służy 20 i kosztuje 23 centów za porcję. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jeśli masz oscar Mayer boczek, fasola, woda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z boczkiem-winegret balsamiczny, Zielona Fasola Balsamiczna, oraz Orzech Laskowy Zielona Fasola Balsamiczna.
Instrukcje
Gotować fasolę i wodę na dużej patelni na średnim ogniu 4 min. lub do momentu, aż fasola będzie krucha i woda zostanie wchłonięta, mieszając od czasu do czasu.
Dodać paprykę i sos; gotować i mieszać 2 min.
Wymieszać z boczkiem i cebulą; gotować 2 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.