Fasolka Szparagowa Z Boczkiem I Balsamicznym

Fasolka Szparagowa Z Boczkiem I Balsamicznym
Fasolka szparagowa bekonowa i balsamiczna to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Ten przepis służy 20 i kosztuje 23 centów za porcję. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jeśli masz oscar Mayer boczek, fasola, woda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z boczkiem-winegret balsamiczny, Zielona Fasola Balsamiczna, oraz Orzech Laskowy Zielona Fasola Balsamiczna.

Instrukcje

1
Gotować fasolę i wodę na dużej patelni na średnim ogniu 4 min. lub do momentu, aż fasola będzie krucha i woda zostanie wchłonięta, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Dodać paprykę i sos; gotować i mieszać 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3
Wymieszać z boczkiem i cebulą; gotować 2 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn