Fasolka Szparagowa Z Boczkiem

Fasolka Szparagowa Z Boczkiem
Fasolka szparagowa z boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 203 kalorie, 12g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli i pieprzu, musztarda dijon, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z boczkiem, Fasolka szparagowa z boczkiem, oraz Fasolka szparagowa i boczek.

Instrukcje

1
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 łyżeczki. kapie na patelni. Pokruszony bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Podsmażyć cebulę w gorących kapiących na patelni na średnim ogniu 2 do 3 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać fasolkę szparagową, bulion, i musztarda, podrzucając do herbu. Zmniejszyć ogień do średniej; przykryć i gotować 5 protokół. Odkryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 do 5 Więcej minut lub aż ciecz zgęstnieje i zmniejsza się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
MusztardaMusztarda
BulionBulion
4
Dodać sól i pieprz do smaku. Wierzch z pokruszonym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W31 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn