Fasolka Szparagowa Z Boczkiem

Fasolka Szparagowa Z Boczkiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać boczek-Topped Green Beans spróbować. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 12g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, fasolę, mieszankę czosnkowo-pieprzową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczona fasolka szparagowa i pomidory polane fetą, Fasolka szparagowa z boczkiem, oraz Fasolka Szparagowa Z Boczkiem.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Usuń boczek z patelni; odcedzić na ręczniku papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
3
Dodaj fasolę i wodę na patelnię. Przykryć; gotować na średnim ogniu 6 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie chrupiąca i odparuje woda.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wymieszaj mieszankę czosnkowo-pieprzową, sól, tymianek i masło, aż fasola będzie pokryta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
FasolaFasola
TymianekTymianek
SólSól
5
Posypać boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn