Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym
Fasolka szparagowa z sosem pomidorowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Mieszanka soli i pieprzu, szalotka, sos do makaronu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym, Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym wiśniowym, oraz Fasolka szparagowa i ziemniaki w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziarna parowe zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. (Rezerwa 1 szklanka gotowanej fasoli na łatwe kurczak Pot Pie, w razie potrzeby.) Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać szalotkę; gotować 30 sekund. Wymieszać z fasolą. Wymieszać z sosem makaronowym i liśćmi tymianku. Gotować, często mieszając, 2 do 3 minut lub do gorąca.
Dodać sól i pieprz do smaku.