Fasolka szparagowa i czerwone ziemniaki
Fasolka szparagowa i czerwone ziemniaki to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 12g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz liść laurowy, ziemniaki, szynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, Wieprzowina w zielonym Krecie z ziemniakami, Chayotes i fasolką szparagową, oraz Fasola szparagowa i młode ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotować szynkę i rosół z kurczaka w dużym holenderskim piekarniku; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu około 20 minut.
Dodać fasolkę szparagową i następne 4 składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu około 30 minut lub aż fasola i ziemniaki będą miękkie.
W razie potrzeby posypać świeżo zmielonym pieprzem.