Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Fasolka po pieczeniu cioci Ro może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 980 kalorii, 39g białka, oraz 34g tłuszczu. 55 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ketchup, fasola masło, brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Aunt Patti ' s BBQ Baked Beans, Pieczony żółty Squash cioci Fanny, oraz Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości.
Instrukcje
1
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni i gotować na średnim ogniu, aż równomiernie brązowy.
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
7
Dodaj fasolę pinto, fasola maślana, fasola pieczona z wieprzowiną, SOS barbeque, ketchup, i brązowy cukier do mieszanki mielonej wołowiny; wymieszać dobrze wymieszać. Przykryć i gotować przez 4 godziny na wysokości. Każdą porcję ułożyć pokruszonym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Kawałki Prawdziwego Boczku
Fasola Maślana
Fasola Po Pieczeniu
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Fasola Pinto
Płatki Crispix, Rozdrobnione
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków