Fasolka po bretońsku z boczkiem

Fasolka po bretońsku z boczkiem
Fasolka po bretońsku z boczkiem wymaga z grubsza 6 godzin i 15 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 279 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Za $1.29 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką cebulę, wieprzowinę i fasolę, syrop klonowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 41%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Fasolka Po Bretońsku Z Boczkiem, Fasolka Po Bretońsku, oraz Wołowina i bekon Fasolka po bretońsku.

Instrukcje

1
W 3-qt. powolna kuchenka, połącz pierwsze sześć składników. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do miękkości warzyw. Tuż przed podaniem dodaj boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn