Fasolka po bretońsku z boczkiem

Fasolka po bretońsku z boczkiem
Fasolka po bretońsku z boczkiem wymaga z grubsza 6 godzin i 15 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 279 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Za $1.29 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką cebulę, wieprzowinę i fasolę, syrop klonowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 41%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Fasolka Po Bretońsku Z Boczkiem, Fasolka Po Bretońsku, oraz Wołowina i bekon Fasolka po bretońsku.

Instrukcje

1
W 3-qt. powolna kuchenka, połącz pierwsze sześć składników. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do miękkości warzyw. Tuż przed podaniem dodaj boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn