Fasola Szparagowa Zawinięta W Boczek
Fasolka szparagowa zawinięta w boczek może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 261 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, brązowy cukier, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Prosciutto-zawinięty Kurczak z zieloną fasolką, Kurczak zawinięty w boczek z fasolką bazyliową, oraz Nori-zawinięty lepki ryż, shiitake i zielona fasola.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj danie zapiekane.
Ustaw boczek, fasolka szparagowa i danie zapiekanki w małej linii montażowej.
Ułóż pół paska boczku. umieścić mały pęczek zielonej fasoli (6 lub
na pasek boczku i zwinąć w wiązkę.
Umieścić wiązkę w naczyniu żaroodpornym, szew bok w dół. Powtórz z pozostałymi paskami boczku i fasolką szparagową. Możesz zapakować je dość ciasno na patelnię, po prostu wiedz, że jeśli boczek dotyka kolejnej paczki, biorą trochę ciekawskich, aby się rozdzielić.
Posypać brązowym cukrem oraz solą i pieprzem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż rumiane i ogrzane przez, o 20 protokół.