Fasola Szparagowa Zawinięta W Boczek

Fasola Szparagowa Zawinięta W Boczek
Fasolka szparagowa zawinięta w boczek może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 261 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, brązowy cukier, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Prosciutto-zawinięty Kurczak z zieloną fasolką, Kurczak zawinięty w boczek z fasolką bazyliową, oraz Nori-zawinięty lepki ryż, shiitake i zielona fasola.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj danie zapiekane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Ustaw boczek, fasolka szparagowa i danie zapiekanki w małej linii montażowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
3
Ułóż pół paska boczku. umieścić mały pęczek zielonej fasoli (6 lub
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
4
na pasek boczku i zwinąć w wiązkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
5
Umieścić wiązkę w naczyniu żaroodpornym, szew bok w dół. Powtórz z pozostałymi paskami boczku i fasolką szparagową. Możesz zapakować je dość ciasno na patelnię, po prostu wiedz, że jeśli boczek dotyka kolejnej paczki, biorą trochę ciekawskich, aby się rozdzielić.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Posypać brązowym cukrem oraz solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż rumiane i ogrzane przez, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn