Fasola szparagowa słodko-kwaśna
Słodko-kwaśna fasolka szparagowa jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka cukru, fasoli, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodko-kwaśna fasolka szparagowa, Słodko-kwaśna fasolka szparagowa, oraz Słodko-kwaśna fasolka szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę gotować we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 9 minut lub aż będzie krucha-miękka; odcedzić. Zanurz się w osolonej wodzie z lodem, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Fasolę pokroić na kawałki o długości od 1/8 do 1 cala.
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 5 do 6 minut lub aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżka. kapie na patelni. Wymieszać z cukrem i octem; gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub aż cukier się rozpuści.
Dodaj fasolę i boczek na patelni, podrzucając do herbu; gotować 2 protokół lub do dokładnie ogrzane.