Fasola szparagowa słodko-kwaśna

Fasola szparagowa słodko-kwaśna
Słodko-kwaśna fasolka szparagowa jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka cukru, fasoli, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodko-kwaśna fasolka szparagowa, Słodko-kwaśna fasolka szparagowa, oraz Słodko-kwaśna fasolka szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę gotować we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 9 minut lub aż będzie krucha-miękka; odcedzić. Zanurz się w osolonej wodzie z lodem, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
FasolaFasola
2
Fasolę pokroić na kawałki o długości od 1/8 do 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
3
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 5 do 6 minut lub aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżka. kapie na patelni. Wymieszać z cukrem i octem; gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
BoczekBoczek
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
4
Dodaj fasolę i boczek na patelni, podrzucając do herbu; gotować 2 protokół lub do dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W52 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn