Fasola Szparagowa Szkliwiona

Fasola Szparagowa Szkliwiona
Glazurowana fasolka szparagowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 41 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cukru, sos sojowy, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Spróbuj Glazurowana Chińska Fasola Długa (Lub Zielona Fasola), Fasolka Zielona Glazurowana Sojowa, oraz Fasolka Szparagowa Szkliwiona Balsamicznie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać cebulę i smażyć 1 minutę. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać fasolę; smażyć 1 minutę. Wymieszać z wodą i pozostałymi składnikami; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować 12 minut lub do miękkości. Odkryć i doprowadzić do wrzenia; gotować 10 minut lub aż płyn prawie wyparuje. Wrzucić delikatnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn