Fasola Szparagowa Szkliwiona

Fasola Szparagowa Szkliwiona
Glazurowana fasolka szparagowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 41 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cukru, sos sojowy, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Spróbuj Glazurowana Chińska Fasola Długa (Lub Zielona Fasola), Fasolka Zielona Glazurowana Sojowa, oraz Fasolka Szparagowa Szkliwiona Balsamicznie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i smażyć 1 minutę. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać fasolę; smażyć 1 minutę. Wymieszać z wodą i pozostałymi składnikami; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować 12 minut lub do miękkości. Odkryć i doprowadzić do wrzenia; gotować 10 minut lub aż płyn prawie wyparuje. Wrzucić delikatnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn