Fasola Szparagowa Szkliwiona
Glazurowana fasolka szparagowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 41 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cukru, sos sojowy, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Spróbuj Glazurowana Chińska Fasola Długa (Lub Zielona Fasola), Fasolka Zielona Glazurowana Sojowa, oraz Fasolka Szparagowa Szkliwiona Balsamicznie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i smażyć 1 minutę. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodać fasolę; smażyć 1 minutę. Wymieszać z wodą i pozostałymi składnikami; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować 12 minut lub do miękkości. Odkryć i doprowadzić do wrzenia; gotować 10 minut lub aż płyn prawie wyparuje. Wrzucić delikatnie połączyć.