Fasola Szparagowa Sezonowana Latem
Lato sezonowane fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 390 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 29 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka masła, cukru, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka Szparagowa & Squash, French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, oraz Fasolka Szparagowa Pieczona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej i masło w dużym garnku.
Umieść szynkę hock w garnku, i brązowy z obu stron. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
W garnku umieść fasolkę szparagową i ziemniaki i wlej wystarczającą ilość wody do przykrycia.
Wymieszać w mieszance zupy, cukru i pieprzu. Dusić 1 godzinę, lub aż fasola i ziemniaki będą miękkie.
Przed podaniem wyjąć hock i pokroić mięso do garnka.