Fasola Szparagowa Limonkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj limonki. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, sok z limonki, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z limonką, Czosnek, Limonka I Migdałowa Fasolka Szparagowa, oraz Przyprawione Krewetki Z Fasolką Szparagową I Limonką.
Instrukcje
Ugotuj zieloną fasolkę, aż będzie chrupiąca, około 3 minut.
Spuścić i uruchomić pod zimną wodą. Rezerwa 1/4 fasoli do innego użycia. Resztę fasoli wymieszać ze świeżym sokiem z limonki, oliwą z oliwek i świeżo startym imbirem. Doprawić do smaku koszerną solą i świeżo zmielonym pieprzem.