Fasola Szparagowa Limonkowa

Fasola Szparagowa Limonkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj limonki. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, sok z limonki, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z limonką, Czosnek, Limonka I Migdałowa Fasolka Szparagowa, oraz Przyprawione Krewetki Z Fasolką Szparagową I Limonką.

Instrukcje

1
Ugotuj zieloną fasolkę, aż będzie chrupiąca, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
2
Spuścić i uruchomić pod zimną wodą. Rezerwa 1/4 fasoli do innego użycia. Resztę fasoli wymieszać ze świeżym sokiem z limonki, oliwą z oliwek i świeżo startym imbirem. Doprawić do smaku koszerną solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sól KoszernaSól Koszerna
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ImbirImbir
FasolaFasola
WodaWoda
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn