Fasola szparagowa i rukola
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj fasolki szparagowej i rukoli. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka z rukoli z ziemniakami i zieloną fasolką, Sałatka Z Rukoli Z Fasolką Szparagową I Rzodkiewką Przepis, oraz Groszek i fasolka szparagowa z pesto Rukolowo-miętowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę gotować w 6-litrowym garnku z wrzącą osoloną wodą, odkrytą, do miękkości, 4 do 6 minut.
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie podsmażyć czosnek, mieszając, aż złoty, o 1 minutę.
Dodać fasolę, rukola, skórka, sól, i pieprz i gotować, podrzucając, aż rukola zwiędnie, o 2 protokół.