Przepis Klon-fasolki szkliwione mogą być wykonane w około 7 godzin i 45 minut. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 11g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka mięsisty boczek, syrop klonowy, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Fasolka Szparagowa Szkliwiona Klonem, Fasolka pieczona z klonowym boczkiem, oraz Klon-szkliwiony Squash i fasolka szparagowa z orzechami włoskimi.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużym garnku, przykryć fasolę z 2 cale wody i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, od czasu do czasu, aż Skórki oderwą się, gdy dmuchniesz na nie, około 1 godziny. Rezerwa 4 szklanki płynu do gotowania i odsączyć fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Przenieś fasolę do naczynia do pieczenia 10 na 13 cali. Włożyć goździki w plasterek cebuli, pokroić w plasterki cebuli, listki laurowe i boczek, tłusty bok do góry, między fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
W misce ubić 2 szklanki płynu do gotowania reserved z syropem klonowym, Worcestershire, suchą musztardą, 1/4 szklanki ketchupu i 1 łyżeczką soli; zalać fasolą i piec przez 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Musztarda W Proszku
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Dodatki (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Pozostałą 1 łyżeczkę soli wymieszać w 1 szklance płynu do gotowania; zalać fasolą i piec 1,5 godziny dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Pozostałą płyn do gotowania i ketchup ubić z musztardą Dijon i zalać fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z Kością
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Piec 1 1/2 godziny dłużej, aż fasola będzie bogato rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Odstawić na 15 minut. Wyrzucić goździki i liście laurowe i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych