Fasola Sezamowo-Sojowa
Fasola sezamowo-sojowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 4 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać sól, nasiona sezamu, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sos Sojowo-Sezamowy, Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli, oraz Fasola Sezamowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Dodać fasolę; gotować 5 protokół. Fasolę zanurzyć w lodowatej wodzie; odcedzić.
Rozgrzać olej sezamowy na patelni na średnim ogniu.
Dodaj mielony czosnek i pokruszony czerwony pieprz; smażyć 30 sekund.
Dodaj fasolę, sos sojowy i sól; gotować 2 protokół, często podrzucając.
Posypać prażonym sezamem.