Fasola Sezamowo-Sojowa

Fasola Sezamowo-Sojowa
Fasola sezamowo-sojowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, olej sezamowy, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sos Sojowo-Sezamowy, Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli, oraz Fasola Sezamowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać fasolę; gotować 5 protokół. Fasolę zanurzyć w lodowatej wodzie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
FasolaFasola
3
Rozgrzać olej sezamowy na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj mielony czosnek i pokruszony czerwony pieprz; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
5
Dodaj fasolę, sos sojowy i sól; gotować 2 protokół, często podrzucając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
FasolaFasola
SólSól
6
Posypać prażonym sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn