Fasola Sezamowo-Sojowa
Fasola sezamowo-sojowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, olej sezamowy, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sos Sojowo-Sezamowy, Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli, oraz Fasola Sezamowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Dodać fasolę; gotować 5 protokół. Fasolę zanurzyć w lodowatej wodzie; odcedzić.
Rozgrzać olej sezamowy na patelni na średnim ogniu.
Dodaj mielony czosnek i pokruszony czerwony pieprz; smażyć 30 sekund.
Dodaj fasolę, sos sojowy i sól; gotować 2 protokół, często podrzucając.
Posypać prażonym sezamem.