Fasola Po Pieczeniu
Fasola po pieczeniu wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 232 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, cebulę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 20%. Podobne przepisy to Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, Fasola Po Pieczeniu, oraz Best Baked Beans.
Instrukcje
Umieścić fasolę w dużej misce.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć o trzy cale.
Odstawić co najmniej 10 godzin.
Odcedzić i przelać do dużego rondla.
Dodaj tylko tyle wody do pokrycia.
Niech gotować na wolnym ogniu, dostosowując poziom wody tak ziarna pozostają tylko pokryte, aż skórki łatwo otworzyć, O 1 godzinę. W międzyczasie wymieszać melasę, ocet, musztardę, cukier, pieprz i 2 łyżki wody.
Włożyć cebulę do 2-ćwiartkowego piekarnika holenderskiego.
Dodaj fasolę. Przykryć solą wieprzowinę lub boczek. Przykryć mieszaniną melasy.
Rozgrzać piekarnik do 300 F. przykryć holenderski piekarnik i piec, sprawdzając często, aż fasola będzie miękka, mięso rozpada się, a ciecz jest gęsta i bąbelkowa, około 6 godzin.
Dodaj więcej wody (lub nawet drugą porcję mieszanki melasy), jeśli fasola zacznie wysychać.