Fasola Pinto, szynka i ryż
Fasola Pinto, szynka i ryż mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 466 kalorii, 29g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ryż, pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasola Pinto i ryż, Gallo Pinto (fasola i ryż), oraz Zapiekany Ryż Z Chiles I Fasolką Pinto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść fasolę w holenderskim piekarniku; dodaj wodę 2 cale nad fasolą i mocz 8 godzin.
Przynieś fasolę i następne 4 składniki do wrzenia w holenderskim piekarniku; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 2 1/2 godziny lub aż fasola będzie miękka.
Wymieszać z ryżem, papryką i zieloną cebulą. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ryż będzie miękki.
Usunąć szynki skoków i ostudzić; usunąć i posiekać mięso, odrzucając skórę i kości. Wymieszać posiekane mięso z szynki i, w razie potrzeby, 2 szklanki posiekanej szynki.