Fasola Lima Po Grecku
Grecka fasola Lima jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, fasola lima baby, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasola Lima po grecku, Fasola Lima po grecku, oraz Grecka Fasolka Szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować fasolę lima, woda, 2 łyżki oleju, 1 łyżka natki pietruszki, czosnek, i sól w 2-quart ciężki rondel, szczelnie przykryte, na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż fasola są miękkie, 17 do 20 protokół. Doprawiamy solą i pieprzem i przekładamy do miski.
Podawać posypane pozostałą łyżką pietruszki i skropione pozostałą łyżką oleju.