Fasola i warzywa w stylu śródziemnomorskim (garnek Crock)

Fasola i warzywa w stylu śródziemnomorskim (garnek Crock)
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Fasola i warzywa w stylu śródziemnomorskim (garnek Crock) mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 171 kalorii, 10g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, sól i pieprz, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Crock Pot filety z łososia i warzywa w stylu azjatyckim, oraz Crock Pot Corn Chowder dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 włóż wszystko do dużego garnka i gotuj na niskim poziomie przez 8 godzin lub aż fasola i warzywa będą tak miękkie, jak chcesz.2
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Usunąć liście laurowe i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia53
Magazyn