Fasola i grzyby z orzechami laskowymi
Fasolki i grzyby z orzechami laskowymi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, fasolkę, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest super. Spróbuj Haricots Verts Z Orzechami Laskowymi, Wędzone fasolki i grzyby, oraz Duszony kurczak z pieczarkami, migdałami i smażonymi fasolkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć ocet, 2 łyżeczki oleju, sól i pieprz w małej misce.
Gotować fasolę we wrzącej wodzie 2 minut lub do chrupkości-miękkie.
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Podgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby do patelni; smażyć 7 minut lub aż płyn odparuje.
Dodaj cebulę; smażyć 1 minutę.
Dodaj fasolę; smażyć 3 minuty lub do dokładnie ogrzanego.
Dodać mieszaninę octu i orzechów laskowych do mieszaniny fasoli, rzucając do herbu.