Fasola grillowana w stylu teksańskim to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać musztardę, sos pieprzowy, ketchup, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Texas-Style Grillowany Mostek Wołowy, Boczek, fasola i jajka w stylu teksańskim: Chilaquiles z Czarnej Fasoli, oraz Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Usuń boczek z patelni; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
3
W 4 do 5-quart powolnej kuchence, połączyć wszystkie pozostałe składniki; delikatnie wymieszać. Pokruszyć boczek; posypać mieszaniną fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
4
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 4 do 6 godzin.