Fasola Garlicky na grzance

Fasola Garlicky na grzance
Garlicky Fasola na tosty może być tylko przystawka szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 1 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zakwas, ząbek czosnku, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Fasola Garlicky na grzance, Fasola Szparagowa Garlicky, oraz Garlicky czerwona fasola i kiełbasa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek, fasolę, mielony czosnek i rozdrobnioną czerwoną paprykę na średnim ogniu. Łyżka na zakwasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
2
Posypać świeżym rozmarynem i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn świeżyRozmaryn świeży
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia39
Magazyn