Fasola Cannellini i włoska kiełbasa

Fasola Cannellini i włoska kiełbasa
Przepisów śródziemnomorskich nigdy za wiele, więc wypróbuj fasolę Cannellini i włoską kiełbasę. Ten przepis jest przeznaczony dla 10 osób i kosztuje 64 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 12 g białka i 10 g tłuszczu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to danie. 2 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Jeśli masz pod ręką wodę, bulion z kurczaka, pomidor roma i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 77% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Fasola Cannellini z grillowaną włoską kiełbasą, Farfalle z kiełbasą, fasolą Cannellini i jarmużem oraz Zupa z jarmużu i kiełbasy z fasolą Cannellini są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Do dużej miski wsyp fasolę, dodaj wodę do poziomu 3 cali nad fasolą i mocz przez 6 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Romski, Wydrążony I Przekrojony Na PółPomidor Romski, Wydrążony I Przekrojony Na Pół
2 Opakowania (po 19 Uncji) łagodnych Włoskich Kiełbasek Johnsonville®2 Opakowania (po 19 Uncji) łagodnych Włoskich Kiełbasek Johnsonville®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(19 Uncji, Każda) Łagodne Włoskie Kiełbaski Johnsonville®(19 Uncji, Każda) Łagodne Włoskie Kiełbaski Johnsonville®
2
Odpływ.
3
Umieść fasolę w garnku do zupy lub w holenderskim piekarniku; dodaj 7 szklanek wody, 5 liści szałwii i pomidora. Doprowadzić do wrzenia; zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 1-1/2 do 2 godzin lub do momentu, aż fasola będzie prawie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Odcedź i zachowaj fasolę; wyrzucić płyn, szałwię i pomidory. W dużym rondlu rozgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Dodać czosnek, pozostałą szałwię, cebulę, marchewkę, seler, płatki czerwonej papryki i smażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
6
Dodać fasolę, rozgniecione pomidory, bulion, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Przykryj, zmniejsz ogień do małego, kontynuuj gotowanie przez 15-20 minut.
8
W międzyczasie na dużej patelni przygotuj kiełbaski zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Odpływ.
10
Pokrój kiełbaski na trzy części. Tuż przed podaniem delikatnie wymieszaj serek mascarpone z fasolą. Przygotowaną fasolę przełóż do osobnych misek i połóż na nich kawałki kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Linki Do KiełbasLinki Do Kiełbas
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
Udekoruj dodatkowo świeżą szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Szałwiaświeża Szałwia
12
Podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia37
Magazyn