Fasola biała z Tasso

Fasola biała z Tasso
Biała fasola z Tasso jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, liście laurowe, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Farro z kalmarami, białą fasolą i zieloną fasolą, Chipotle Biały kurczak Chili z kukurydzą i białą fasolą {bezglutenowy}, oraz Pieczone ostrygi z kremem Tasso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać 3 1/4 szklanki wody i wszystkie pozostałeskładniki w dużej powolnej kuchence. Przykryć i gotować na wysokim poziomie, aż fasola będzie miękka, mieszając i dodając więcej wody, jeśli wyschnie, około 4 i 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Usuń ham hock.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
3
Odciąć wszystkie mięso; rozdrobnić i wrócić do fasoli. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FasolaFasola
MięsoMięso
4
* Wieprzowina peklowana, wędzona w stylu Cajun; dostępna w niektórych supermarketach i w sklepach specjalistycznych.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn