Farsz z pieczonych warzyw i kasztanów

Farsz z pieczonych warzyw i kasztanów
Pieczony farsz warzywny i kasztanowy to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. Na 3,68 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka masła, rozmaryn, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Farsz Kasztanowy, Farsz Kasztanowy, oraz Farsz Kasztanowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić chleb w dużej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec na złoty kolor, od czasu do czasu mieszając, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przełożyć chleb do bardzo dużej miski; ostudzić. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
5
Spray 2 duże obramowane blachy do pieczenia z nonstick spray.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Połączyć cebulę, Pasternak, Papryka, grzyby, rozmaryn, i 4 łyżki masła w dużej misce; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PasternakPasternak
RozmarynRozmaryn
PaprykaPapryka
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Obficie posypać solą i pieprzem. Podzielić mieszankę warzywną między przygotowanymi blachami do pieczenia. Pieczemy, aż warzywa będą miękkie i zaczną brązowieć, mieszając co 10 minut, w sumie około 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Do miski z chlebem dodajemy pieczone warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Dodać kasztany, pietruszkę i pozostałe 6 łyżek roztopionego masła; wymieszać, aby zmiksować. Farsz doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
FarszFarsz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
10
Jajka wymieszać z farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
JajkoJajko
1
Luźno wypełnić karkówkę i główne ubytki indyka farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
2
Dodać tyle bulionu do pozostałego farszu, aby lekko zwilżyć (1/4 do 3/4 szklanki, w zależności od ilości pozostałego farszu). Obfite danie do pieczenia masła. Łyżka pozostałego farszu do przygotowanego naczynia. Przykryć maślaną folią, maślaną stroną do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
MasłoMasło
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec farsz w naczyniu wzdłuż boku indyka do ogrzania przez, o 25 protokół. Odkryj farsz.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec, aż wierzch farszu będzie lekko chrupiący i złoty, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Obficie masło 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia, w zależności od przepisu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj wystarczająco dużo bulionu do farszu, aby zwilżyć (3/4 szklanki do 1 1/4 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
BulionBulion
3
Przełożyć farsz na przygotowane danie. Przykryć maślaną folią, maślaną stroną do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec do ogrzania przez, o 40 protokół. Odkryć i piec, aż top jest lekko chrupiące i złoty, o 20 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia21
Magazyn