Karczoch, kiełbasa, i parmezan ser farsz może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.14 za porcję. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 15g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz cebulę, kostki chleb na zakwasie, parmezan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Farsz z karczocha, kiełbasy i parmezanu (niskowęglowodanowy), Farsz Pieczarkowy Z Parmezanem, oraz Farsz Z Karczocha Parmezan Na Zakwasie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. podziel chleb między 2 blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Piec, aż kostki są suche, ale nie twarde, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać kiełbasę i podsmażyć aż gotowane przez, zrywając z tyłu widelca, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
5
Dodaj cebulę, seler i czosnek. Podsmażyć, aż seler będzie miękki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Czosnek
Cebula
6
Wymieszać z karczochami, tymiankiem i miętą; smażyć 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch
Tymianek
Mięta
7
Przenieść mieszankę kiełbasy do dużej miski. (Chleb i kiełbasa mieszanki mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryj osobno. Przechowywać chleb w temperaturze pokojowej. Schłodzić mieszankę kiełbasy i podgrzać do letniej przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodać chleb do mieszanki kiełbasy; wrzucić dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Chleb
9
Wymieszać z serem, następnie 1 szklanka bulionu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ser
Bulion
1
Luźno wypełnić główną jamę i jamę szyi indyka farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Cała Turcja
2
Dodać tyle bulionu do pozostałego farszu, aby lekko zwilżyć (od 1/4 szklanki do 3/4 szklanki, w zależności od ilości pozostałego farszu). Obfite danie do pieczenia masła. Łyżka pozostałego farszu do przygotowanego naczynia. Naczynie przykryć folią z masłem, z masłem w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Masło
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
3
Piecz farsz w naczyniu — obok indyka lub podczas odpoczynku indyka - aż do ogrzania, około 25 minut. Odkryj farsz w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Piec, aż wierzch farszu będzie lekko chrupiący i złoty, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Obficie masło 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Dodaj wystarczająco dużo bulionu do farszu, aby zwilżyć (3/4 szklanki do 1 1/4 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Bulion
3
Przełożyć farsz na przygotowane danie. Przykryć maślaną folią, maślaną stroną do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
4
Piec do ogrzania przez, o 40 protokół. Odkryć i piec, aż top jest lekko chrupiące i złoty, o 20 minut dłużej.