Farsz mięsny z polewą Marmoladową

Farsz mięsny z polewą Marmoladową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pomarańczową marmoladę, oliwę z oliwek, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć farsz można śledzić to danie główne z Bezglutenowy chleb kukurydziany do farszu lub deseru jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Podobne przepisy to Schab wieprzowo-Szynkowy z polewą Marmoladowo-musztardową, Bochenek mięsa z indyka z glazurą żurawinową, oraz Meat Loaf with Brown Sugar and Ketchup Glaze {Cookbook of the Month }.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 F. w dużej misce, połączyć wołowinę, farsz, jajko, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Przenieść mieszaninę do obramowanej blachy do pieczenia i uformować go w 9-calowy Bochenek (około 2 1/2 cala grubości).
Piec przez 30 minut. W małej misce, połączyć marmoladę i musztardę.
Rozłóż na bochenku mięsa i nadal piec aż gotowane przez, 15 do 20 protokół.
Pozostaw na 10 minut przed krojeniem. Podziel rukolę między talerze.
Podawać z bochenkiem mięsa. Wskazówka: aby uzyskać delikatny, soczysty Bochenek mięsa, wybierz mielony uchwyt (20 procent tłuszczu jest idealny; często oznaczany "80/20"). Mielona polędwica i inne chude kawałki wołowiny mają tendencję do wysychania.