Farsz jabłkowo-kasztanowy to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać kasztany, masło, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farsz kasztanowo-jabłkowy, Farsz z kasztanów, porów i jabłek, oraz Indyk z farszem jabłkowo-kasztanowym i sosem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozłóż chała na 3 duże obramowane blachy do pieczenia i piec przez 15 minut, lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chała
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Ostudzić, a następnie przenieść do bardzo dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego