Farsz Jabłkowo-Kasztanowy
Farsz jabłkowo-kasztanowy to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać kasztany, masło, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farsz kasztanowo-jabłkowy, Farsz z kasztanów, porów i jabłek, oraz Indyk z farszem jabłkowo-kasztanowym i sosem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż chała na 3 duże obramowane blachy do pieczenia i piec przez 15 minut, lub do złotego koloru.
Ostudzić, a następnie przenieść do bardzo dużej miski.
Dodaj kasztany do chałki. Obróć piekarnik na 40
W międzyczasie roztopić masło na dużej patelni.
Dodać żeberka selera i liście oraz cebulę i pietruszkę. Gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 20 protokół.
Przenieść do miski z chałki.
Dodaj jabłka, tymianek i szałwii; wrzucić dobrze. W misce wymieszać jajka z 2 szklankami wywaru i doprawić 1 łyżką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Wlać na chałki; dobrze wymieszać.
Dodać kolejne 1/2 do 1 szklanki bulionu; farsz powinien być wilgotny, ale chleb powinien być nienaruszony.
Masło 2 duże, płytkie szklane naczynia do pieczenia i rozprowadzić w nich farsz.
Piecz farsz przez 20 minut, lub do ogrzania i chrupiące na wierzchu.