Farsz Chlebowy
Farsz do chleba może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz sól, liście tymianku, zmieloną szałwię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Chleb Kanapkowy Z Indykiem (Aka Chleb Nadziewany), Pieczywo Nadziewane, oraz Trzy-Farsz Chlebowy.
Instrukcje
Roztopić masło w 4-litrowym piecu holenderskim na średnim ogniu. Seler i cebulę gotować na maśle 6 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękki.
Wyjąć holenderski piekarnik z ognia.
Delikatnie mieszankę selera i pozostałych składników, za pomocą łyżki, aż kostki chleba są równomiernie pokryte.
Używam do wypychania 10-do 12-funtowego indyka. Lub do pieczenia farszu osobno, smaruj 3-kwartową zapiekankę lub prostokątne naczynie do pieczenia, 13x9x2 cale.
Farsz umieścić w zapiekance lub naczyniu do pieczenia. Przykryć pokrywką lub folią aluminiową i piec w temperaturze 163° przez 30 minut; odkryć i piec 15 minut dłużej.