Farsz Bez Chleba
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj farsz bez chleba. Ten przepis daje 8 porcji z 122 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Za 39 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, mielony pieprz, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy obejmują Breadless BLT, Breadless Turkey BLT, oraz Breadless Włoski Sub Sandwich.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj szklane naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni. Gotuj grzyby, czosnek, seler i cebulę w oliwie z oliwek 3 do 5 minut.
Dodaj wodę i bulion; gotuj i mieszaj, aż bulion się rozpuści.
Połącz fasolę garbanzo, jajko, szałwię, sól i pieprz w misce. Zetrzyj rękami, aż dokładnie się wymieszają; wymieszać mieszankę warzywną; przenieść do przygotowanego naczynia do pieczenia. Przykryj folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku 30 minut; zdejmij folię i piecz bez przykrycia kolejne 10 do 15 minut.