Farro, zupa z fasoli i ciecierzycy

Farro, zupa z fasoli i ciecierzycy
Farro, fasola i zupa z ciecierzycy może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 327 kalorii, 18g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka chile, cebula, jagody pszenicy i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać jagody pszenicy można śledzić to danie główne z Pudding Z Jagód Pszennych jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zupa Z Ciecierzycy Farro, Smoky Farro i zupa z ciecierzycy, oraz Smoky Kale Ciecierzyca Farro Zupa.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podgrzej 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać rozgnieciony czosnek i cebulę i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Osuszyć farro i ciecierzycę; dodać je do rondla wraz z chile i obficie przykryć wodą. Doprowadzić do duszenia, przykryć i gotować na małym ogniu, skimming od czasu do czasu, aż ciecierzyca są prawie miękkie, o 1 1/2 godziny. Odkryj i kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż do całkowitego mięknięcia, o 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
FarroFarro
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Zdjąć z ognia.
5
W międzyczasie osuszyć fasolę borlotti. W średnim rondlu obficie przykrywamy fasolę wodą i gotujemy na wolnym ogniu. Przykryć i gotować do miękkości, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola BorlottiFasola Borlotti
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Przenieść 2 szklanki ugotowanej fasoli do miski i zacieru na grubym puree. Powrót puree z fasoli do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Odcedzić ciecierzycę i farro i zwrócić je do dużego rondla; wyrzucić chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Dodać fasolę borlotti z ich płynu i mielonego czosnku do rondla i doprowadzić do duszenia. Doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Fasola BorlottiFasola Borlotti
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Zupę podawać na gorąco w miseczkach. Podaj oliwę z oliwek i ser przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Grzanki, Do DekoracjiGrzanki, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn