Farro, Radicchio I Sałatka Z Pieczonych Buraków
Farro, Radicchio i sałatka z pieczonych buraków wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 429 kalorii, 10g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 8 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest przyniesiony przez Bon Appetit. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, ocet winny, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Farro, Radicchio i sałatka z pieczonych buraków, Sałatka z pieczonych buraków i Radicchio, oraz Farro Sałatka Z Pieczonych Buraków Rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. ułóż buraki w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia 8x8x2-cala.
Skropić olejem roślinnym. Przykryć folią i piec, aż buraki będą miękkie, o 45 protokół. Super. Buraki Trim; obrać. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill. Gotować farro w dużym rondlu wrzącej osolonej wody do miękkości, mieszając od czasu do czasu, o 20 protokół.
Przenieść do dużej miski. Wymieszać 2 łyżki oliwy z oliwek, 1 łyżkę octu i czosnek na gorąco. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Każdy burak pokroić na 6-8 klinów.
Dodać buraki, radicchio, cebula, i pietruszka do farro; wrzucić do włączenia równomiernie. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Wymieszać 2 łyżki oliwy z oliwek i 3 łyżki octu w małej misce.
Dodać ser feta; wrzucić do herbu.