Farmhouse Cheddar i Irish Stout Fondue z młodymi ziemniakami

Farmhouse Cheddar i Irish Stout Fondue z młodymi ziemniakami
Farmhouse Cheddar i Irish Stout Fondue z młodymi ziemniakami mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 20g białka, oraz 25 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę Colmana, ziemniaki o czerwonej skórze, mąkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Irish Cheddar And Stout Fondue, Irish Cheddar Fondue z Stout i Whiskey, oraz Dojrzały Cheddar i mocne Fondue dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Młode ziemniaki gotować w osolonej wodzie, aż się ugotują. Powinny pozostać dość mocne i utrzymać swój kształt. Około 4 minut.Tymczasem, wrzucić ser z mąką w dużej misce. Przynieść 3/4 Puchar stout, koncentrat soku, i musztarda na wolnym ogniu w dużym rondlu na średnim ogniu. Stopniowo dodawać mieszankę serową, stale mieszając w ruchu zygzakowatym (aby ser nie podniósł się), aż ser się stopi i będzie gładki. Przerzedzenie z bardziej wytrzymałym, w razie potrzeby. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Nowy ZiemniakNowy Ziemniak
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
StoutStout
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przenieść fondue do miski ustawionej nad płomieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Podawać na ciepło z młodymi ziemniakami do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy ZiemniakNowy Ziemniak
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn