Farmhouse Cheddar i Irish Stout Fondue z młodymi ziemniakami
Farmhouse Cheddar i Irish Stout Fondue z młodymi ziemniakami mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 20g białka, oraz 25 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę Colmana, ziemniaki o czerwonej skórze, mąkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Irish Cheddar And Stout Fondue, Irish Cheddar Fondue z Stout i Whiskey, oraz Dojrzały Cheddar i mocne Fondue dla podobnych receptur.
Instrukcje
Młode ziemniaki gotować w osolonej wodzie, aż się ugotują. Powinny pozostać dość mocne i utrzymać swój kształt. Około 4 minut.Tymczasem, wrzucić ser z mąką w dużej misce. Przynieść 3/4 Puchar stout, koncentrat soku, i musztarda na wolnym ogniu w dużym rondlu na średnim ogniu. Stopniowo dodawać mieszankę serową, stale mieszając w ruchu zygzakowatym (aby ser nie podniósł się), aż ser się stopi i będzie gładki. Przerzedzenie z bardziej wytrzymałym, w razie potrzeby. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przenieść fondue do miski ustawionej nad płomieniem.
Podawać na ciepło z młodymi ziemniakami do zanurzenia.