Farmer ' s Market Sausage Pie
Oglądasz swoją figurę? Ten דל פחמימות,zny przepis ma 313 kalorii, 15g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,14 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś sos sałatkowy, ser mozzarella, letnią dynię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj One Pot Farmer ' s Market Pasta, Farmer ' s Market Quesadillas, oraz Farmer ' s Market Toss dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić. Dodaj pomidory, cukinię, żółtą dynię, paprykę, sos sałatkowy, czosnek w proszku i nasiona kopru włoskiego. Gotuj i mieszaj przez 10 minut; odcedzić. Ostudzić przez 10 minut.
Linia a 9-w. talerz do ciasta z dolnym ciastem; przycinaj ciasto nawet krawędzią. Napełnij mieszanką kiełbas.
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do wierzchu ciasta; umieść na nadzieniu. Wykończenia, uszczelnienie i flet krawędzie.
Wytnij rozcięcia na górze.
Piec w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy nadzienie będzie musujące, a skórka złocistobrązowa.
Odstaw na 10 minut przed cięciem.